Två timmars föreläsning RYTTAREN I FOKUS

Ryttarens kropp i balans – det handlar om i Jessicas filosofi om att musklerna samarbetar på ett optimalt sätt. Om kroppen i avsutten träning byggs upp & tränas för det arbete den ska utföras på hästryggen kommer musklerna av eget muskelminne genomföra sitt arbete helt av sig själv under ridningen.


Första delen är teori där vi tillsammans skapar en förståelse för kroppen och hur den behöver tränas för att fungera optimalt på hästryggen.
Andra delen är praktisk där vi provar enkla träningsövningar speciellt utformade och anpassade för ryttare.


Tillsammans med Jessica – personlig tränare & mental tränare – kommer du få kunskap på ett enkelt och inspirerande sätt hur viktigt det är att träna på rätt sätt för att bli balanserad och stark i sin ridning. Jessica delar med sig av sina erfarenheter & filosofi om hur viktig balans, rörlighet och styrka påverkar såväl den egna kroppen kropp som hästens. Hur kan vi med enkla medel & specifika träningsövningar få optimalt funktionell kropp till vår sport?

Vill du ta din ridning till en ny nivå, hitta motivation & utveckla dig som ryttare?
Vill du förstå och få verktyg för att kunna prestera bättre?
Då ska ni boka in denna föreläsning – en otroligt uppskattad och fantastisk upplevelse! Föreläsningen är för alla ryttare oavsett gren man utövar.
Stäng meny