” Jessica arbetar på heltid med ryttare sedan fem år tillbaka med stor framgång och har lång bakgrund inom träning inom olika sporter och olika nivåer, är en aktiv ryttare sedan unga år och tävlat främst inom hoppning. Samarbetar sedan många år med Skånes Ridsportförbunds ryttarutveckling och ungdomsledarutbildning mm. Jessica är flitigt anlitad av ridklubbar & föreningar, enskilda ryttare inom olika grenar på alla nivåer, ända upp till ryttare på landslagsnivå. ”

Vi är alla olika och därför ska din träning också skilja sig från mängden och vara anpassad för just dig. Istället för att se begränsningar, vill du se och känna att din kropp utvecklas med snabba resultat. Då finns jag här för dig.

För mig är det viktigt att du som klient känner dig trygg och har kul oavsett målsättning.  Vikten av varierad träning i kombination med bra coachning kommer vi tillsammans nå dina mål. Gemensamt hittar vi en väg som fungerar och ger de resultat som du vill ha nu men även kunskapen för att bibehålla dem livet ut. För att lyckas behövs en plan, en stark vilja och kontinuitet. Är du redo att investera i din kropp och på dig själv?

Stäng meny